^Terug naar boven
 • 1 Verrassend en veelzijdig!
  Qizum is een enthousiaste groep muzikanten met een breed repertoire muziek. Voor elke gelegenheid kunnen wij de muzikale omlijsting verzorgen.
 • 2 Voormalige "Blumenländer Musikanten"
  Met een historie van 45 jaar een begrip zijn we een begrip in de regio. Ooit bekend geworden met Tjechische/Egerländer muziek onder de naam “Die Blumenlander Musikanten”, met tegenwoordig breed scala aan moderne muziek onder de naam Qizum.
 • 3 Kwaliteit en gezelligheid
  Kwaliteit en gezelligheid staan bij ons centraal. Onze ervaren muzikanten spelen verschillende instrumenten, waardoor steeds een andere sound mogelijk is.
 • 4 Gezelligheid tijdens de feestdagen
  Wij treden ook op als Pietenband en verzorgen sfeervolle kerstmuziek in Charles Dickens-stijl.
 • 5 Gezelligheid tijdens de feestdagen
  Wij treden ook op als Pietenband en verzorgen sfeervolle kerstmuziek in Charles Dickens-stijl.
baner

Verrassend en veelzijdig!

Qizum is een enthousiaste groep muzikanten met een breed muzikaal repertoire. Qizum is ‘Muziq’ gespiegeld, en staat voor kleurrijk en modern.

Bij elke gelegenheid kunnen wij voor de muzikale omlijsting zorgen. Kwaliteit staat bij ons centraal! Onze ervaren muzikanten spelen verschillende instrumenten, waardoor steeds een andere sound mogelijk is.

Qizum biedt een afwisselend repertoire: zoals moderne muziek, bigband-, en feestmuziek. Verder treden wij op als Zwarte Pietenband en verzorgen we sfeervolle kerstmuziek. Qizum: Muziek voor elke gelegenheid!

Copyright © 2013. Qizum Rights Reserved.


Facebook